Let me please introduce myself

Una auto-deconstrucció a partir dels meus parells d'ulleres

 

Tranquil·la, pacient i empàtica. El rosa ressalta la meva faceta més romàntica. Fins i tot puc arribar a ser fifi i escrupolosa. M’agraden els gats i el seu caràcter cambiant.

 

🍴 Xocolata

​🎵 Fever – Elvis Presley

Sense trampa. Fan de l’estil casual. Americana i bambes. Apassionada de la tecnologia i el disseny. M’agrada improvisar i fer el pallasso. Sóc perfeccionista i sé què m’agrada.

 

🍴 Aigua

​🎵 American Pie - Don Mclean

 

Àcida, crua, punyent. Tinc el sentit de l’humor afilat, me’n ric de mi i de tothom. Dic les coses com les penso sense por a represàlies. M’aferro allò de: “qui no arrisca no pisca”. Tinc ganes de menjar-me el món. Per les venes em corre rock and roll en estat pur. 

 

🍴 Petacetas

​🎵 Elevation – U2

Gust per allò que és clàssic, aprecio un bon gintònic amb els meus amics, la fusta fosca i el cafè. Pel que fa al vestir, aposta segura: gavardina i Sebago.  Sóc insatisfeta per defecte i inevitablement rondinaire.

 

🍴 Poma

​🎵 Don’t Think Twice, it’s Allright – Bob Dylan

 

1992. Periodista, pessimista crònica i rockstar frustrada a parts iguals.

Voldria treballar com a redactora en cap de la Rolling Stone; passejar per Asbury Park amb en Bruce Springsteen i bailar pegados amb en Bono d’u2; ser més conformista; saber reaccionar millor sota pressió; no deixar escapar oportunitats; tenir estil, ser més popular; saber dibuixar i creure en les meves noves idees. En una altra vida, hagués estudiat disseny gràfic, arquitectura, fotografia o física.

Tot això és el que no sóc, però amb el negatiu a vegades ja n'hi ha prou per fer-se una idea de com és la fotografia.

 

CONTACTE